burrata,rajčica i bosiljak
Srdele na savor, slani inčuni, inčuni u limunu
300g
Jadranske tune (sezonski)
Sirove ili tempura - 6 komada
Sirove ili na buzaru - 300 grama
3 komada
500 grama
300 grama
Sirovih rakova i školjki -S- 1 osoba
Sirovih rakova i školjki -M- 2 osobe
Sirovih rakova i školjki -L- 4 osobe
Sirovih rakova i školjki -XL- 6 osoba
Ledena juha
Sva tjestenina je iz domaće izrade
s bosiljkom
s raguom boškarina
(morski plodovi)
Sa kozicama, šafranom i pinjolima
Brancin,masline,kaperi
(škampi i tartufi)
umak 4 sira, pomfrit od batata
s tartufima
(Omaha - USA) 0.5 kg
na pireu celera, umak crnog vina
na žaru - pržena
s blitvom i krumpirom
s pireom sezonskog povrca
Riba, rakovi i školjke na žaru
pržena riba, rakovi i lignje
Na miješanoj salati (sezonski)
U umaku maslina i kapara
( kozice i tartufi)
Na žaru ili na buzaru ili u soli - 0.5 kg
Na žaru ili u pečnici ili u soli - 1 kg
Na žaru ili u pečnici ili u soli - 1 kg
Kovač ili Škarpina - Na žaru ili u pečnici - 1 kg
Na žaru ili buzaru - 0.5 kg
S pečenim krumpirom